nederland duitsland engeland

StarBites™


A new quality koi food

Introductie
Ook voor de kleinere beurs hebben wij ons best gedaan een voerlijn te ontwikkelen die zich onderscheidt van andere merken koivoer in deze prijsklasse. StarBites™ is onze nieuwe generatie kwaliteitsvoer met toch weer een aantal uitzonderlijke eigenschappen. De gegarandeerde toevoeging van alle noodzakelijke vitamines waaronder vitamine C, draagt bij aan een optimale gezondheid en een ijzersterk afweersysteem van uw dierbare Koi.

Uniek in StarBites™ zijn bijvoorbeeld de lage suikergehaltes. Deze helpen vervetting en gezondheidsproblemen van uw Koi voorkomen. Door ook in StarBites™ gebruik te maken van zeer hoogwaardige lichaamseigen eiwitten worden deze optimaal benut voor groei en weefselherstel. Ook zorgen de hoge kwaliteit oliën en vetten in StarBites™ dat uw Koi wordt voorzien van de benodigde energie. StarBites™ is hierdoor rijk aan gezonde vetzuren wat onmisbaar is voor een goede vertering.

De samenstelling van StarBites™ staat wederom garant voor goede groei, kleurondersteuning en een gezonde heldere slijmlaag. StarBites™ is een zeer vers en smakelijk koivoer wat niet snel zal gaan vervelen.

StarBites™ verkleurt uw vijverwater niet en laat geen hinderlijk schuim of vetfilm achter.

Met StarBites™ bewijzen we dat u ook met dit voordelige voer prima resultaten kunt bereiken en uw koi alle benodigde voedingsstoffen en vitamines binnenkrijgen.
StarBites Fine Staple

StarBites Growth Plus

SB-FS-beide SB-GP-beide
Lees meer Lees meer